Utama > Macam-macam > Pulangan Public Ittikal 32.6%, setakat Nov 2009

Pulangan Public Ittikal 32.6%, setakat Nov 2009

Dana Public Ittikal memberi pulangan melebihi 32% setakat Nov 2009. Ini pun kadar pulangan yg agak menarik. Persoalannya, untuk tahun 2010 macam mana? Sama-sama kita tunggu, atau plan untuk melabur dlm dana ni ka?

Kategori:Macam-macam
  1. 6 Disember 2009 at 2:58 am

    memang untung. saya melabur ittikal sekarang nie.. masa tuh 76 sen , kalau tak silap lah.. masyukk…

  2. 12 Disember 2009 at 8:07 am

    mmang Ittikal yg trbaik stakat ni..

  3. max
    29 Disember 2009 at 7:57 am

    aku nak join murual fund public bank ni, tapi tak tahu la nak wat cam mana, maksud aku nak pilih saham yg ada peluang peratusan akan naik dah stabil..bole tlg.

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: