Utama > Saham > KLCI Pada Paras 1440

KLCI Pada Paras 1440

Hanya dalam masa beberapa hari KLCI naik sebanyak 80 mata daripada aras 1360 hingga ke paras kini 1440, iaitu kenaikan sebanyak 5.88%. Terlalu mendadak, saya masih berpendapat, KLCI akan jatuh lebih teruk lagi selepas ini. Jadi bersedialah, dan bertindaklah sebijak mungkin.

Kategori:Saham
  1. eddie
    14 Oktober 2011 at 6:39 pm

    Totally agree with you.
    This sudden and abrup rise is beyond explanation.😉
    I’d suggest be very cautious. BUT i could be wrong.

  2. pakzul
    15 Oktober 2011 at 6:03 pm

    comentator dlm The Star pun cakap gitu. Tp depa rasa turun dlm 1350 je. Max end of year dlm 1450 je.

    • Lantoi
      17 Oktober 2011 at 7:20 pm

      Hari ni paras bursa naik lagi. menghairankan tapi tak tahulah kut ade berita luar negara yg mengatakan krisis us dan euro tak relevan lagi. BRo Zahelee ade opinion….

      • zahalee
        19 Oktober 2011 at 10:39 am

        Fundamental ekonomi masih tidak berubah…hutang-hutang negara Eropah masih belum ada penyelesaian…saya fikir, rally ketika ini hanya berasaskan sentimen dan harapan…

        Saya tidak fikir ia akan bertahan lama…apapun, saya mungkin silap, cuma probabiliti utk saham akan jatuh lagi adalah terlalu tinggi ketika ini…sama-sama kita tunggu sehingga ke penghujung tahun 2011 ni…yg pasti, saya agak lebih selesa dgn emas fizikal, loan asb dan hartanah ketika ini…

  3. orang baru
    19 Oktober 2011 at 12:47 pm

    Dah tak boleh la berharap sangat dengan saham2 buat masa sekarang ni…terfikir juga nak beli property seperti apartment dan sewa kan saja memandangkan rumah dan hartanah sekarang terlalu mahal, sesetengah perkerja goverment pun tak mampu nak beli….mereka terpaksa menyewa juga…student sekarang pun dah bertambah…

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: