Utama > Saham, Unit Amanah > KLCI pada Paras Support 1510

KLCI pada Paras Support 1510

Apa tindakan anda?

Saya berpendapat KLCI berada pada paras support 1510 yang kukuh. Target seterusnya adalah paras resistance lama 1530 dan kemudian  1550.

Petang ini akan switch semula ke dana ekuiti. Anda bagaimana?

Kategori:Saham, Unit Amanah
  1. d
    17 Januari 2012 at 10:31 am

    maksudnya semua harga pasaran saham hari ni positif la yek dalam minggu nih?

    • zahalee
      17 Januari 2012 at 10:35 am

      Rally sempena tahun baru cina…tapi saya target untuk short term sahaja…bulan ni target, dana naik 1%…lepas tu tunggu dan lihat…utk long term, saya masih ragu-ragu, probabiliti KLCI akan kembali ke paras 900 tetap tinggi, a/bila krisis di eropah meletuppp…

  2. d
    17 Januari 2012 at 11:12 am

    hopefully nasib menyebelahi kita for this week =)

  3. d
    17 Januari 2012 at 2:49 pm

    Sy ni xmahir lg dgn dunia saham ni.. Nak minta pandangan Felda Global Venture nak listing somewhere in April kan? In case krisis kat Eropah meletup, mcm mana ngan keadaan semasa or masa depan FGV.. ada kesan yg sgt teruk ke?

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: