Utama > Unit Amanah > MAAKL Syariah Index Vs Al-Fauzan

MAAKL Syariah Index Vs Al-Fauzan

Perhatikan carta berikut:

Sejak awal Okt 2011 hingga 2 Mac 2012 (tempoh 5 bulan), prestasi kedua-dua dana iaitu Syariah Index dan Al-Fauzan amat cemerlang dengan pulangan masing-masing 19% dan 17.5%. Saya agak yakin untuk tahun 2012, prestasi Syariah Index akan lebih baik kerana kaunter-kaunter kmponen KLCI akan menjadi tumpuan utama semasa rally kali ini. Kadar turun-naik harga unit dana Syariah Index juga lebih tinggi, dan ini amat sesuai jika anda ingin mengaplikasikan teknik timing. Apapun kedua-dua dana telah mengatasi penanda aras masing-masing setakat ini.

Kategori:Unit Amanah
  1. 3 Mac 2012 at 6:57 am

    Salam Tuan,
    Kenapa banyaksangat entri yang memerlukan password. kalau macam itu tidak payah tulis blog lah..semua nak dilindungi.

    • zahalee
      3 Mac 2012 at 7:24 am

      Hahaha…artikel dilindungi adalah untuk ahli premium sahaja…harap faham…

  2. 3 Mac 2012 at 11:16 pm

    Cantik. Hari ni baru surat kabar pun cerita saham naik gak

  3. 3 Mac 2012 at 11:19 pm

    Maaf tersilap sikit: Nak tulis: hari ni baru BACA surat kabar …..

  4. 5 Mac 2012 at 10:41 am

    en Zahalee, semenjak dua menjak ni, klci naik mencanak je… so apa prediction? selamat nk tukar UT ke bond ?

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: