Utama > ASB > ASB Loan yang Patuh Syariah

ASB Loan yang Patuh Syariah

Maybank kini kembali menawarkan ASB Loan yang patuh syariah dengan produk pembiayaan ASB Financing-i. Jadi kepada mereka yang masih berminat dengan ASB Loan yang mematuhi kehendak syariah, jangan lepaskan peluang ini.

Minimum 10K dan maksimum 400K. Tempoh maksimum 25 tahun atau sehingga umur 60 tahun. Yang paling menarik, produk ini tidak mengenakan sebarang locking period, jadi anda boleh terminate anytime tanpa dikenakan sebarang caj penalti.

asb_i

Kategori:ASB
  1. Mun
    10 Disember 2012 at 5:01 pm

    Saya dah buat loan asb 30k dgn rhb. Dah terasa rugi sbb tak buat dgn maybank😦
    Perlu ke saya rs rugi atau still untung dgn rhb? Mcm mn nak kira untung rugi. Mohon diajar…

  2. 15 Disember 2012 at 1:41 pm

    400k? bukan 200k ke?

  3. md
    16 Disember 2012 at 9:59 am

    salam
    Minta maaf otai semua saya newbie dlm asb ni.
    Sy bercdg untuk buat loan asb ni.gaji sya skrg dlm 5k tolak pnjaman n kwsp ada lg dlm dekat 2500.apakah kaedah atau pakej trbaik utk asb ni yg maksimum yg boleh sya apply. Tq

    • Mimi
      22 Disember 2012 at 9:55 am

      En MD.. U layak apply loan max rm200k

  4. hehe....
    21 Disember 2012 at 12:17 pm

    KUALA LUMPUR: Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) mengumumkan agihan pendapatan sebanyak 7.75 sen seunit dan bonus 1.15 sen seunit bagi skim Amanah Saham Bumiputera (ASB) untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2012, jumlah tertinggi bagi tempoh lima tahun terakhir ini.

    Tahun lalu agihan pendapatan ialah sebanyak 7.65 sen seunit.
    Peruntukan bagi pengagihan pendapatan tahun ini membabitkan pembayaran sebanyak RM8.13 bilion, meningkat 17.5 peratus berbanding RM6.92 bilion pada 2011.

    Peruntukan bagi bonus pula berjumlah RM712.21 juta berbanding RM600.4 juta tahun lalu.

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: