Join Ahli Premium BlogSahamBaru

Yuran ahli: RM55 untuk langganan setahun.
Cara bayaran: Maybank2u ke no akaun 560214003462 (AQ ENTERPRISE). Kemudian emailkan slip pembayaran ke zahalee@gmail.com dan nyatakan nama penuh, alamat dan email.

Manfaat ahli:
1. Mendapat nasihat, berkongsi pengalaman, ilmu serta penerangan terperinci hal-hal kewangan termasuklah unit trust (unit amanah), saham, hartanah, emas dan sebagainya.
2.  Boleh berinteraksi terus melalui email untuk sebarang pertanyaan tentang kewangan secara terperinci.
3. Bimbingan pengurusan kewangan berdasarkan kedudukan kewangan ahli.
4. Tips-tips tambahan yang tidak dipaparkan dalam BlogSahamBaru.

  1. zul
    2 Mei 2011 at 11:50 pm

    baru nak belajar bagaimane nak beli n jual saham
    -berapa fee beli n jual saham
    – dimana medium paling mudah nak membeli n jual saham.

  2. hamidah
    8 Mei 2011 at 10:27 am

    mahukan tips untuk memulakan pelaburan…

  3. 1 Jun 2011 at 12:23 am

    Macamna nak tau kalau langganan expired? Harap dapat detailkan. terima kasih

    • zahalee
      1 Jun 2011 at 9:25 am

      Akan diberi notis 1 minggu sebelum expired. Tq

  4. yatie
    19 Julai 2011 at 1:07 pm

    salam En Zahalee, saya memg tak pernah miss baca blog ni..selain blog bebas hutang.com.
    dan berminat nak join sebagai ahli premium..nape untuk setahun je..mcm ni berat juga bak bayar..he he he…

  5. 15 September 2011 at 3:24 pm

    Tuan tanah, mahal tu RM55 p.a

  6. 12 November 2011 at 11:34 am

    nak jugak join

  7. nak confirmation
    27 November 2011 at 6:46 am

    P/s: lock period maybank terbaru adalah 2tahun.contoh 100K
    JIKA after 2years?berapa equity gain(apa yg telah dibayar 24bulanX1169=28056 yg akan dapat balik??)

    TOLONG SGT2 dapatkan confirmation bertulis dr pihak maybank tuan.sy dah try,dorg cakap computer kira..kena tggu 3taun lg baru tau brape dorg refund.skrg computer xboleh kira.(jawapan malas dan mcm bodoh) bantulah saya dapatkan kepastian.TQ AGAIN Tuan!!

  8. 9 Disember 2011 at 12:01 pm

    nie saham emas ke saham lain ea..?

  9. AMIR
    22 Disember 2011 at 2:05 pm

    kpd nak comfrm 2 sye adew u pngiraan 2 bpe yg dh byr..bpe stlment..yg pasti xdapat sme la cz sbhgian u intrest n sbhgian kcil je principal akn tolak..nk tahu bpe..bg maklumat yg aku nk ni..ko wat loan 2 bln brape?insurans brape?amaunt loan?bpe thn byrn blik?
    hmba jg adew asb loan 200k
    welcome

  10. 27 Disember 2011 at 10:53 pm

    ada special discount tak ?

    • zahalee
      27 Disember 2011 at 11:23 pm

      RM45 sahaja…offer sehingga 31 Disember 2011…

  11. adnilhaya
    25 Februari 2012 at 3:56 pm

    knpe asb loan mst cmpr asb simpanan.

  12. el
    8 Mac 2012 at 2:27 am

    hurm rm55 setahun macam berat je nak bayar. ada diskaun tak? baru nak berjinak untuk membaca blog ni…

  13. pakzul
    8 Mac 2012 at 1:34 pm

    en zahalee, ada spesel rate utk pakzul tak?

    • zahalee
      9 Mac 2012 at 1:46 pm

      ok ada spesel utk pakzul…sebab pakzul ranking ke-2 sebagai visitor yg paling kerap menghantar komen…terima kasih kerana sudi berkongsi idea dengan pembaca lain…jadi ada sedikit token of appreciation utk pakzul…admin akan forward ke email pakzul offer tsb…

  14. naufal
    9 Mac 2012 at 10:39 am

    pak zul, el, join jek dlu….nnt ada kejutan dari en zahalee…..yang dah subscribe sebelum2 ni dah tau dah rasanya……cuma benda tu ‘lock’ utk ahli premium……

    en zahalee: kalau salah tlg betulkan ek……takut ada perubahan dari pihak en zahalee sendiri…..

    hehehehe

    • zahalee
      9 Mac 2012 at 1:43 pm

      Betul tu…offer yg sukar utk ditolak tu masih valid setakat ini…tq

  15. pakzul
    9 Mac 2012 at 11:57 pm

    ye ke? Alhamdulllah. Xde plan nk ranking tinggi2 ni. Sekadar berkongsi pendapat je.

  16. MULIYATI BINTI MUSLIMIN
    12 Julai 2012 at 11:08 am

    asalam… sy nk join ahli ASHB blh x❤❤❤

  17. munirah
    1 Ogos 2012 at 10:43 am

    still boleh join ahli ke?

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: